Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

HTML

Első Magyar „Fenntarthatósági Csúcs” - a Piac & Profit különszáma

2011.01.21. 23:32 klimabarát

Megjelent a Piac & Profit digitális különszáma az Első Magyar „Fenntarthatósági Csúcs” konferenciáról

Piac & ProfitIgazi újdonsággal jelentkezett a Piac & Profit: a 2010 augusztusa óta digitális formában is elérhető gazdasági magazin digitális különkiadásában tette elérhetővé a 2010. november 18–19-i Első Magyar „Fenntarthatósági Csúcs” konferencián elhangzottakat. A rendezvény összefoglaló anyagai azonnal, szinte egyidejűleg megjelentek a Piac & Profit online oldalain, majd a nyomtatott magazinban is, ám most 64 oldalon a plenáris ülések előadásainak teljes szövegével és a rendezvény egyéb fórumainak eseményeivel is megismerkedhetnek a fenntartható fejlődés problematikája iránt érdeklődők, a téma elkötelezettjei és munkásai. A digitális újság egy kattintással lapozható, a szövegben kulcsszó alapján megkereshető az érdeklődésnek megfelelő tartalom, de mindemellett a magazin különkiadása a digitális formátum kínálta egyéb lehetőségeket kihasználja: az előadások prezentációi könnyedén, a lap megfelelő oldalain elhelyezett linkekkel azonnal elérhetők.

A Piac & Profit szervezésében lezajlott, nagy társadalmi visszhangot és elismerést kiváltó tanácskozáson a fenntartható fejlődés emberi, társadalmi, gazdasági, esélyegyenlőségi, társadalmi felelősségvállalási, klímapolitikai, egészségügyi és oktatási kérdéseit vitatták meg a résztvevők. A kétnapos találkozón a társadalom minden rétege képviseltette magát: a kormányzat, a tudományos élet, a civil és az üzleti szektor jeles képviselői közül kerültek ki a konferencia előadói, kerekasztal-beszélgetéseinek, dialógusainak résztvevői, felszólalói, hozzászólói. A Piac & Profit digitális kiadványa nem csak megörökíti, de széles körben könnyen hozzáférhetővé teszi a felelős konferencián elhangzott értékes gondolatokat, hiszen a digitális különszám a világ minden táján elérhető és olvasható az interneten keresztül.

A Piac & Profit a felelős gazdaság lapja, s digitális kiadványa maga is reprezentálja a fenntarthatóság gondolatát: környezetkímélő, hiszen nem kell hozzá papír, nincs postai és nyomtatási költsége, és szállítani sem kell. Mindennek köszönhetően az ára is rendkívül kedvező.

A Piac és Profit kiadó természetesen ingyenesen eljuttatta a különkiadást a konferencia résztvevőinek, a támogatóinak, előadóinak, valamint azoknak a szervezeteknek, magánembereknek, cégeknek, amelyek a fenntartható fejlődés témájában érdekeltek, azért dolgoznak.

A kiadvány iránt érdeklődők pedig a következő linken tudják megvásárolni a digitális külön kiadványt

A Piac és Profit Kiadó Kft. a gazdasági-üzleti lappiac egyik meghatározó szereplőjeként immár 15. éve partnere a hazai gazdasági döntéshozóknak, elsősorban a kis- és középvállalatoknak. Üzleti és életmód-portfólióval rendelkezik, amelyek nyomtatott magazinokat (Piac és Profit, Konyha & Fürdő Piac magazin), online médiumokat (Piac és Profit online, Életforma és Autóblog), az Extraprofit VIP Üzleti Klubot és üzleti adatbázisokat, valamint a Piac és Profit konferenciáit, tréningjeit foglalják magukban.

A nyomtatott magazinok 2010. szeptembere óta digitális változatban is megjelennek, vásárolhatók és előfizethetők ebben a korszerű megjelenési formátumban is.

Budapest, 2011. január 20.

További információk:
Dén Anita Gabriella marketingvezető, aden@piaesprofit.hu és
Fátrai Mónika terjesztési igazgató, fatraim@piacesprofit.hu,
www.piacesprofit.hu
Telefon: 1/814-8600.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klimabarat.blog.hu/api/trackback/id/tr892800597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása